Smaksensation

Igår kväll plockade vi årets första gula kantareller. För att fira detta plockade jag fram en flaska utav ett av mina gamla flaggskepp "Stout Vader", för att dricka under tiden vi rensade svampen. Stout Vader är en imperial stout som jag bryggde förra våren och sedan lagrat i 2 månader med ekspån och över ett år på flaska. Stouten är svart, näst intill trögflytanden och riktigt fyllig, med en tydlig ekkaraktär och en påtaglig alkoholvärme. Det vi upptäckte igår var att denna dryck passar förträffligt ihop med en stång "Häxvrål". Lakritsen och stouten komlpeterade varandra fint, till slut visste man inte var ölet slutade och godiset tog vid och vice versa.

Iperial Stout + Häxvrål = Sant!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0